Што да подарам за празниците?

Колекција, блуза, комплет пижами, некој фин парфем и уште по нешто, се само дел од работите кои се најчест избор

Read more

Нови (НЕ)ЗАДОЛЖИТЕЛНИ ВАКЦИНИ на повидок! Спремете се за ШОК!

Министерството најави дека во оптег ќе пушти уште еден тип на вакцини кој ќе биде наменет само за одреден дел

Read more

Денес е светскиот ден на поздравот. Кажете „ЗДРАВО“ некому!

Од интересни празници и денови кои се прославуваат низ целиот свет, би го издвоиле токму денешниот. Ден кога се прославува

Read more

Јуниорските ‘Зелени Сили’ во музички поход во Европа!

Во младината е иднината! Ние оставаме, тие продолжуваат понатаму. Што и како ќе им оставиме, од нас зависи, а како

Read more

Среќен почеток ПРВАЧИЊА!

Новите јунаци на денешницата, малите мозочиња кои се спремни да ги прошират своите видици, осознаат светските вистини, да се впуштат

Read more

Ден на НУЛА дискриминација

Денес е 1ви Март, понеделник, нов ден, нов месец, нов почеток. Денешниот ден е интернационален ден на нула дискриминација. На

Read more

Дон Мијале во трка за ОСКАР !?!

Бегалска ХИМНА – прв дел –   Македонија мајка само бегалки раѓа, што ксмет ќе имавме, среќата само кај нас

Read more

Еве зошто ја препорачуваме книгата „Будење на СВЕСТА“

Веруваме дека повеќето од вас веќе имаат слушнато за делото кое во овие чудни услови на пандемија ги руши многуте

Read more

Кратка БАСНА која ќе ви го осветли денот

Мали книгички со кратки басни кои носат огромна мудрост во себе. Такви кратки четива ни сервирале нашите родители пред спиење,

Read more