Зимaвa ушушкајте се во голем плетен џемпер!

Зарем има нешто поубаво од тоа на ладното време да бидеш вовлечен, народски кажано „ушушкан“ во гооолем плетен џемпер. Некое

Read more

Џинџер боја на коса за поинаков жар во очите

Впечатлива, огнена, забавна. Обично необична боја на коса која ќе ги впери сите погледи кон вас, внесувајќи доза на мистериозност,

Read more

Нов тренд после светската изолација – ФРИЗУРА кратка и слатка!

Ишишај се КРАТКО и СЛАТКО е новиот тренд кој е во најава после изолацијата и вирусот која целиот свет го

Read more

Гламурот на црвениот тепих – Оскари 2020

Гламур достоен за црвениот тепих, познати светски дизајнерски имиња, блескање без кич и експерименти, конвенционално, традиционално, со неизбежно истакнување на

Read more

Славната уредничка на ВОГ прогнозира трендови за 2020

Новите трендови за оваа 2020 година ни ги носи кој друг ако не модното гуру – Ана Винтур. Во склоп

Read more

Плетен ШАЛ за топол зимски БАЛ

Зимата полека доаѓа. Температурите се ниски. Тоа значи дека зимската гардероба е повторно дел од нашето секојдневие. Започнете ја оваа

Read more