Грчка плажа – Македонски мерак

Еве пример како Македонецот ужива на плажите во Грција. Богата македонска салата, мезе и по една мераклиска ракија за душа. Малку треба за да имаш многу. На здравје Македонци, каде и да сте!

 

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0