Храбрата Илина оди понатаму! Браво хуман народе!

Со гордо срце сакаме да ви кажеме дека парите потребни за лекување на малата Илина се собрани! Браво хуман народе! Браво Македонци!

На Илина и беше дијагностициран тумор на надбубрежната жлезда, по што следела итна операција за негово отстранување. Но поради потребните идни терапии потребни беа средства како би заминала во Турција на дополнително лекување. Пред неколку часа нејзините родители објавија дека паричните средства се собрани и воедно изразуваат благодарност од срце за тоа.

На Илина ќе и посакаме што побрзо оздравување и оваа голгота да ја остават и заборават засекогаш сите заедно како фамилија. Здравјето пред се. Со лесно нека е …

Сплотени секогаш можеме повеќе!

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0