Иновации со посебен животен шмек

Технологијата, техниката и човековиот ум достигнуваат нови висини во подобрување и збогатување на секојдневниот живот. Што велите за некоја од овие интересни иновации …

 • Колички за Супермајки – за минута стигнувате до посакуваната дестинација!

 • Бебе-чадор за бањање – корисно или тотално непотребно?

 • Апостолка тепих – секогаш на своето место! Интересно нели …

 • Маса со повеќе намени – кој е расположен за вечера па за партија билијард?

 • За секого по една врата а богами и квака – интересно и практично …

 • Од врата до пинг понг маса

 • Е-прасе!

 • Сега нема веќе потреба од заклучување на врата … Сеф ли е, соба ли е? Важно милионите да се на сигурно!

 • Омилената книга на повеќето студенти …

 • Домашна лулашка – забава за деца и за возрасни!

 • Послужување на гостите во рекордно време!

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0