Кога ТАТО е уморен!

Сте се запрашале ли некогаш дали жената знае што е тоа умор? Не дека не знае што е, ама само човек кој има „натприродни“ моќи може да се справи со него како таа …

А кога мажот ќе каже дека е уморен … хммм …. и доаѓа нешто вакво:

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0