Креативна употреба на стаклените тегли

Кој вели дека стаклените тегли се наменети само за зимница, ајвар, слатко, и за сите останати домашно приготвени уживања? Погледнете ги овие креативни начини за повторна употреба на стаклените тегли:

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0