Најдобри велигденски реклами

Вака изгледаат добрите реклами кога ќе се спојат креативноста, уметноста и секако еден од најголемите христијански празници – Велигден.

  • ЗООлошката ви посакува среќен Велигден со лудиот Кроко

  • Не е Корона, ама затоа е Хајнекен … На здравје

  • Нека и е алал на таа која ќе ја фаќаат после карантинот :)))

  • Јајце ли е, глава ли е … Жилетка ама Екстремна 🙂

  • Подравка и нејзините вкусни супи

  • Чоколадо прсти да излижеш – Леонидас

  • Субару ви посакува среќни празници

  • Го зачувавме најдоброто за крај … Викендов идеме за Русија – Вотка и Апсолутно СЕ Е МОЖНО!

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0