Најголема зелена ОАЗА – Скопје ЗОО во мисија!

Другари и другарки, ајде сите заедно да се приклучиме и да станеме дел од мисијата на Зоолошката градина во Скопје, која си постави цел да биде најголемата зелена оаза во градот! Погледнете ја нивната објава:

Сите вие кои сакате да бидете дел од оваа прекрасно замислена идеја, вашите донации можете да ги доставите во ЗОО Скопје од 9 до 17 часот. Веруваме дека оваа кампања нема да биде единствена од ваков тип, напротив, таа ќе биде поттик за раззеленување и оплеменување на животната средина во која живееме. Браво уште еднаш за иницијативата и се гледаме во Зоолошка.

Од нас зависи. 

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0