Направи сам уникатни украси за новогодишната елка

Изборот на новогодишни украси, декорации и лампиони низ продавниците е скоро и бесконечен. Светкави, шарени, едноставни и какви и да не за вашата елка да блеска во празничните денови кои следуваат.

Но има ли нешто поубаво од уникатни украси кои ќе ги направите со вашите креативни раце? Уште ако имате помош и од вашите најблиски … од вашите дечиња, родители, пријатели … ехх тоа би бил настан за паметење. Припремете што ви е потребно и креирајте заеднички сеќавања кои вечност траат …

Еве неколку идеи како да почнете:

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0