Нешто ЗАДОЛЖИТЕЛНО за новата година

Во новата година:

Смејте се повеќе, искрено од срце, па и до солзи.

Љубете, од дното на душата, страсно и опасно. Само напред Казанова.

Шетајте, каде никогаш не сте биле а отсекогаш сте посакувале.

Гушкајте, силно и често.

Гответе, како Џејми Оливер или Карапанџа.

Конзумирајте алкохол поретко, секс почесто.

Хранете се здраво и вежбајте секојдневно.

Раѓајте дечиња, тие се нашето најголемо богатство.

Сонувајте, но и работете на остварување на вашите соништа.

Направете ја 2020 година посебна, магична, незаборавна, ваша!

Денес планирај, а утре веќе остварувај!

Среќно.

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0