Од слатки бастумчиња до интересни празнични декорации

Кој вели дека новогодишните лижавчиња, познатите црвено бели бастумчиња, се само едно слатко задоволство? Тие пред да бидат вкусени и секако изедени можат да се употребат како украси и дел од празничните декорации во нашите домови. Пуштете ја својата фантазија до недоглед и оставете вашите раце да направат прекрасни декорации за восхит од едни „обични“ лижавчиња кои се присутни во нашите домови особено овој период. Повеќе украси, помалку расипани запчиња. Уживајте, декорирајте, забавувајте се …

 

 

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0