Плетен ШАЛ за топол зимски БАЛ

Зимата полека доаѓа. Температурите се ниски. Тоа значи дека зимската гардероба е повторно дел од нашето секојдневие. Започнете ја оваа ладна сезона со големи впечатливи шалови кои совршено ќе се вклопат во вашиот тренди гардеробер.

Ако не ги најдете во вашите омилени бутици тогаш не двоумете се да се обратите кај жени кои рачно ќе ви изработат шал по ваш вкус и пред се стил.

Колку за почеток погледнете ги овие примероци:

Knitted-womens-winter-cozy-chic-lifepopper-shawl-knitted-swag-fashionista-7

Knitted-womens-winter-cozy-chic-lifepopper-shawl-knitted-swag-fashionista-8

Knitted-womens-winter-cozy-chic-lifepopper-shawl-knitted-swag-fashionista-2

Knitted-womens-winter-cozy-chic-lifepopper-shawl-knitted-swag-fashionista-6Knitted-womens-winter-cozy-chic-lifepopper-shawl-knitted-swag-fashionista-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Knitted-womens-winter-cozy-chic-lifepopper-shawl-knitted-swag-fashionista-13

Knitted-womens-winter-cozy-chic-lifepopper-shawl-knitted-swag-fashionista-14Knitted-womens-winter-cozy-chic-lifepopper-shawl-knitted-swag-fashionista-15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0