Погледнете како се свири гитара само на ЕДНА ЖИЦА! ВРВ изведба!

Кога се сака сè се може. Човекот едноставно си има талент и тоа го пренесува преку песна и изведба на неговата гитара која има замислете само една жица. Уживајте во оваа интересна изведба …

Но знаете дека денес и сите оние кои прават ремикс од веќе постоечки изведби имаат што да покажат. Затоа видете како изгледа тоа на песната која пред малку ја слушнавте, од страна на The Kiffness.

Е ајде сега која е подобра, оригиналот или неговиот ремикс?

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0