Послужи на стапче

Кога организирате вечерно дружење или мала закуска, дали масата секогаш ви е поставена со преполни чинии? Што велите за мала промена? Наместо вообичаената комбинација од шунка, кашкавал, краставица, домат, ние ви нудиме нешто поинакво .. позабавно … оригинално! Послужете на стапче!

Еве неколку идеи за почеток:

Мини пици на стапче!

Мини ќофтенца!

Дури и мини хамбургерчиња!

Поховани тиквички на стапче!

Змиски стапчиња!

Деликатесни топчиња од диња и пршута на стапче!

Мини макарунс на стапче! Направете цело виножито од различни бои и вкусови!

Мини палачинки!

Мини крофни на стапче!

Чоко киви на стапче!

Пржени лепчиња во разни форми измиксани со овошје на стапче!

Текила лижавчиња за крај … или почеток на вечерта!

Измислувајте нови рецепти, осмелете се да бидете поразлични, и најмногу од се ЗАБАВУВАЈТЕ СЕ!

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0