Силно светнал денот

1. Да се насмееме …

„НАЈГЛУПА ЖЕНА“

Се караат Французин, Англичанец и Босанец околу тоа чија жена е најглупа.

Французинот вика: Колку е глупа мојата жена, јас и купив кола а таа уште на работа иде со трамвај.

Англичанот вика: Мојата е уште поглупа, и купив машина за перење садови а таа сеуште користи пластични тањири.

Босанецот на крај вика: Тоа не е ништо, мојата е најглупа. Отиде на Куба на летување и со себе понесе 50 кондоми, а воопшто нема пенис.

2. Мисла на денот …

„Правило број 1 во животот: Прави го она што тебе те прави среќен.“

3. Изглед кој плени …

Светло, смело и сончево. Ви ја топли душата и очите. Лелеаво, разиграно, младешко и тренди во жолта комбинација која мами погледи …

https://www.instagram.com/p/B2CGQebn-q2/?utm_source=ig_web_button_share_sheet
Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0