Смешни велигденски јајца

Офарбајте ги велигденските јајца во црвена боја, додајте и малку жолта, сина или зелена, но за промена, годинава направете заедно со вашите деца и по некое смешно и забавно јајце. Уживајте …

 

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0