Наместо АДМИНИСТРАЦИЈА онлајн АПЛИКАЦИЈА

Пандемијата го сврте целиот свет, смени многу работи и понатаму продолжува да менува. Почнувајќи од начинот на живот, комуникација, здрава

Read more

Од ЈАВЕН во ПРИВАТЕН сектор – Апсурд или чиста бесмислица!

Кога ќе помислите дека сите криминали, кражби, диверзии, бесмислици и нелогичности се направени, во јавноста излегува ова известување! Ќе се

Read more

Работа во државна администрација – Благослов или Казна!

Приватно или државно? Ризично или сигурно? Можност за големи приходи или редовни примања? Ова се прашањата кои треба да ги

Read more