Која е разликата помеѓу ПРВА и ВТОРА бременост

Секоја бременост на жената, без разлика дали станува збор за прва, втора или десетта по ред, е убавина сама по

Read more

Сок од цвекло во тек на бременоста – ДА или НЕ

Цвеклото е зеленчук кој е познат по својата карактеристична темно црвена боја како и своите многубројни лековити дејствија. Тоа содржи

Read more