Дали Македонија треба да прогласи епидемија од грип?

Во полн ек е сезоната на грип, разните инфекции на дишните патишта, бактерии, стрептококи, стафилококи и какви уште не коки!

Read more

Природно против висока телесна температура

Апчиња, парацетамоли, прашоци, сирупи, чепчиња и што уште не е дел од понудата на фармацевтската индустрија при покачена телесна температура.

Read more