Најголема зелена ОАЗА – Скопје ЗОО во мисија!

Другари и другарки, ајде сите заедно да се приклучиме и да станеме дел од мисијата на Зоолошката градина во Скопје,

Read more

Вонредните мерки против загадувањето запираат ДЕНЕС!

Откако пред некој ден од град Скопје беа објавени вонредните мерки кои вклучуваа бесплатен јавен превоз и поскапен паркинг, денес

Read more

Дали сме заробеници во сопствената држава?

Демократија – „Владеење на народот“. Што и тоа да значи, нашава ситуација е малку обратна. Во Македонија не владее народот,

Read more

За ВОЗДУХ во Македонија

Драги пријатели, сограѓани, политичари и продадени души, За мене отсекогаш и засекогаш Македонија ќе биде најубавото место на земјата, место

Read more