Погрешно „вршиме нужда“ цел живот?!

Дали сте знаеле дека позицијата во која седиме при вршење нужда е неправилна и дури и може да предизвика одредени

Read more

Дали има КОКА во КОЛА?

Дали сте запознаени со фактот дека Кока-Кола во својот состав содржел кокаин? Можеби некој ќе си помисли ете од каде се раѓала

Read more