Јуниорските ‘Зелени Сили’ во музички поход во Европа!

Во младината е иднината! Ние оставаме, тие продолжуваат понатаму. Што и како ќе им оставиме, од нас зависи, а како

Read more

Васил Гарванлиев – Горд Македонец или бугарски шпион?

Контроверзии, трачеви, или маалски муабети добија огромни размери откако на нашиот миленик од детството, познат по песната „Марионка“, доби втора

Read more

Тамара Тодевска – вистинскиот македонски ФЕНИКС

Случајно на телевизија ја пуштија евровизиската песна „PROUD“ на една од нашите најпознати пејачки со ангелски глас – Тамара Тодевска,

Read more