8ми Март – Ден на жената, цвеќето или подароците?

Зошто го прославуваме 8ми Март и какво значење има тоа за нас? На овој ден дечињата прават честитки за своите

Read more

Жени, знајте ја својата големина – Среќен 8ми Март!

Меѓународниот ден на жената е глобален ден во кој се слават социјалните, економските, културните и политичките достигнувања на жените. Денот

Read more