Психолозите со јасен став! Долготрајното носење маски е ШТЕТНО по здравјето на децата!

Полека но сигурно, покрај гласот на родителите, почна да се слуша и гласот на здравиот разум на докторите! Сите ние

Read more

АРМИЈА од ЖЕНИ која „гази“ сè пред себе!

Дали има некој кој сеуште не слушнал за АРМИЈАТА на АНА? Кај армија па уште и предводена од женско …

Read more

Денес е меѓународен ден на ЧАЈОТ

Денес е ден на еден од најпопуларните пијалоци во светот – ЧАЈОТ! Затоа златно кафе без кое не ни почнува

Read more

Витамин Ц – Вистинскиот ЦАР на здравјето

Овошјето и зеленчукот се најдобри извори на витамин Ц. Јадењето на оваа здрава храна ќе ви помогне да ги исполните

Read more

Колку ВОДА дневно е доволно?

Есенцијален извор на убавина, младост, виталност, со еден збор – ВОДА! Но колкава количина треба да конзумираме во текот на денот? Дали

Read more

Суперхрана – ГОЏИ

Популарни меѓу славните, од Мадона до Миша Бартон, гоџи бобинките се користат во кинеската медицина повеќе од 6,000 години. Овие смежуркани црвени бобинки

Read more

Супер храна за подобар СОН

Голем дел од храната која ја внесуваме во нашиот организам во себе содржи состојки кои делуваат позитивно на нашиот сон.

Read more