Почивај во мир голем човеку – КОБИ БРАЈАНТ

Легендата на кошарката, вечната НБА ѕвезда, машина на теренот поради која целиот свет гледаше импресивен, импулсивен, мотивирачки баскет кој оставаше

Read more