Солзи и сеќавања на комеморацијата на Коби и Џиана

Во текот на вчерашниот ден, 24 Февруари, датум симболично избран поради бројот на дресот кој Коби го носеше во Лејкерси,

Read more

Почивај во мир голем човеку – КОБИ БРАЈАНТ

Легендата на кошарката, вечната НБА ѕвезда, машина на теренот поради која целиот свет гледаше импресивен, импулсивен, мотивирачки баскет кој оставаше

Read more