Како квалитетно да се исполни времето во САМОИЗОЛАЦИЈА?

Овој текст е наменет за оние кои се дома во самоизолација, кои не одат на работа, но и не излегуваат

Read more

Природата ни испраќа силна порака – да ја ПОСЛУШАМЕ!

Човекот е гостин на оваа планета. Тој доаѓа на овој свет, останува тука околу еден век, и си заминува. За

Read more

Објаснување на САМОИЗОЛАЦИЈА со една слика

Една слика, милион зборови. Еве зошто е потребна самоизолација. Бидете свесни, бидете разумни, бидете човек пред се. За вас, за

Read more