Архитектура и природа прикажани низ модната уметност

Шамек Блуви е моден илустратор од Јордан. Тој е вистински пример за спој на креативната мисла и уметноста. Како од „нешто“ да направиш „нешто

Read more

Дали сте расположени за една „ЛУДА“ торта?

Дојде и вашиот ден … Што би направиле ако најдобриот пријател/ка ве изненади со ваква оригинална торта??  Нема љутиш! „Типична“

Read more

Креативна употреба на стаклените тегли

Кој вели дека стаклените тегли се наменети само за зимница, ајвар, слатко, и за сите останати домашно приготвени уживања? Погледнете

Read more