Поразителен тренд кај македонските мажи – СТЕНТ на СРЦЕ!

Дали сте запознаени со фактот дека огромен број на мажи во Македонија имаат вградено стент на срцето? Бројката е голема

Read more

Дали ЖЕНАТА го завзема местото на МАЖОТ?

Жената во однос на мажот, во далечното минато, била одговорна за домот и се околу домашните обврски, вклучувајќи одржување на

Read more