Љубовта треба да грее, НЀ ДА БОЛИ! СТОП за насилство врз жените!

Денес е 25 Ноември, Меѓународен ден за борба против насилство врз жените. Имено, на овој датум 1960 година, сестрите Мирабал

Read more