Учителка – Уметник – Уникат! Одблиску со Марина Христова

Урбан лик со уметничка душа, модно гуру со вроден сенс за естетика и убавина, вљубеник во природата, здравата храна и

Read more

Запознај ја Дајана – Македонската Мастер Шефица!

Ви ја претставуваме Дајана Аритоноска – вистинска МАСТЕР ШЕФИЦА во кујната, љубител на здрав и спортски живот, исклучителен уметник кога

Read more

Јасна Тринити – открива како до ЗДРАВ и ИСПОЛНЕТ живот!

Верувам дека повеќето од вас ја знаат, но еве за оние кои сеуште не се запознаени, ви ја претставуваме едната

Read more