Таен арапски лек за МЛАДОЛИКОСТ

Општо познато е дека жените од истокот ја ценат и применуваат народната медицина, благодарејќи на која се и неверојатно младолики.

Read more

Кажете СТОП на болките во коските

НИГАРИ или повеќе познат како Магнезиум хлорид е потполно природен, еколошки чист дериват на морската сол, кој освен како зачин за правење на

Read more

Природно против висока телесна температура

Апчиња, парацетамоли, прашоци, сирупи, чепчиња и што уште не е дел од понудата на фармацевтската индустрија при покачена телесна температура.

Read more

КОРАТА ОД БАНАНА како ЛЕК!

Бананите се исклучително здрави и вкусни. Тие содржат неколку основни хранливи материи и даваат придобивки за варењето на храната, здравјето

Read more