Васил Гарванлиев – Горд Македонец или бугарски шпион?

Контроверзии, трачеви, или маалски муабети добија огромни размери откако на нашиот миленик од детството, познат по песната „Марионка“, доби втора

Read more

Дали се согласувате со тоа дека Македонија е најнесреќна земја на светот?

Некој направил истражување и дошол до заклучок дека Македонија е најнесреќна земја на светот! Дали се сложувате со тоа и

Read more

Со само еден потег можеме да станеме Швајцарија!

Од како постои Македонија таа е во рацете на разни криминогени групи, со разни проникливи, конструктивни идеи за тоа како

Read more