Зарем и деца пијат Хербалајф???

Пред некој ден налетав на слика постирана од македонска мајка, каде нејзиното дете држи чаша полна шејк, до него кутија

Read more

ХРОНО ДИЕТА – совршен пример за НЕЗДРАВ начин на исхрана!

Во време кога технологијата оди напред и сите можни информации ни се на дофат, кога луѓето се повеќе се грижат

Read more