Гламурот на црвениот тепих – Оскари 2020

Гламур достоен за црвениот тепих, познати светски дизајнерски имиња, блескање без кич и експерименти, конвенционално, традиционално, со неизбежно истакнување на

Read more

Што може да научиме од Атиџе и нејзината „Медена Земја„

Атиџе Муратова – до вчера навидум обична личност со необична професија, сплотена како еден со природата, со живот во една

Read more