Дали ЛЕВИЦА оди ПРОТИВ македонскиот народ?

Ако некој јасно и гласно ги искажува своите ставови, притоа не бирајќи зборови за тоа, е партијата Левица и нејзиниот

Read more

Со само еден потег можеме да станеме Швајцарија!

Од како постои Македонија таа е во рацете на разни криминогени групи, со разни проникливи, конструктивни идеи за тоа како

Read more