Кој прави ПАЛИ-ГАСИ на македонската КОЛЕКТИВНА СВЕСТ?

Колективна свест е основен социолошки концепт кој се однесува на множество споделени верувања, идеи, ставови и знаење што се заеднички

Read more

Зошто младите се иселуваат од Македонија?

Во срцето на Балканот, постои едно место каде сонцето топло грее, каде луѓето се дружељубиви, домаќински расположени, вистински соседи и

Read more