Вистински уметник чии песни му дарија вечност- Ѓорѓе Балажевиќ

Замина човекот кој вечно ќе живее низ неговите песни, легендата на нашата младост, единствениот Ѓорѓе Балашевиќ. Зад себе остави една

Read more