Природен лек за синуси

Синусната инфекција се јавува кога отекуваат синусите, што го спречува природното цедење, односно доведува до болка, притисок и отежнато дишење.

Read more

Денес е меѓународен ден на ЧАЈОТ

Денес е ден на еден од најпопуларните пијалоци во светот – ЧАЈОТ! Затоа златно кафе без кое не ни почнува

Read more

КОРАТА ОД БАНАНА како ЛЕК!

Бананите се исклучително здрави и вкусни. Тие содржат неколку основни хранливи материи и даваат придобивки за варењето на храната, здравјето

Read more