8ми Март – Ден на жената, цвеќето или подароците?

Зошто го прославуваме 8ми Март и какво значење има тоа за нас? На овој ден дечињата прават честитки за своите

Read more

Дали жената треба да работи ПОЛА работно време?

Многу одамна жената била таа која „седела“ дома и немала работа која носи приходи, додека мажот бил тој кој работел

Read more