Позитива на денот – од обичен шал до необично изненадување!

Човековата имагинација и креативност нема граници. Секогаш постои нешто ново и забавно што би можело да се направи и создаде.

Read more

Направи сам уникатни украси за новогодишната елка

Изборот на новогодишни украси, декорации и лампиони низ продавниците е скоро и бесконечен. Светкави, шарени, едноставни и какви и да

Read more