Македонија на Македонците. ПОПИШИ СЕ!

Пописот започна. Конечно собраните попишувачи тргнаа од врата до врата за да го попишат македонското население, за да се преброиме

Read more

Со само еден потег можеме да станеме Швајцарија!

Од како постои Македонија таа е во рацете на разни криминогени групи, со разни проникливи, конструктивни идеи за тоа како

Read more