„УДРИ ПО ЏЕБ“ е лекот за намалување на сообраќајните несреќи!

Сообраќајки со трагичен крај, прегазени пешаци, несовесни, нервозни, неизживеани возачи на кои местото не им е позади воланот, паркирани каде

Read more

КАРАНТИНОТ не може да трае БЕСКОНЕЧНО!

Драги луѓе, сограѓани, кога ќе разберете дека овие мерки на рестрикција, карантинот и полицискиот час не можат да траат бесконечно?

Read more