29 Февруари – РОДЕНДЕН на мал број СРЕЌНИЦИ

Февруари е најкраткиот месец во годината кој брои само 28 дена. Оваа 2020 година, бидејќи е престапна година, односно Февруари

Read more

Дали сте расположени за една „ЛУДА“ торта?

Дојде и вашиот ден … Што би направиле ако најдобриот пријател/ка ве изненади со ваква оригинална торта??  Нема љутиш! „Типична“

Read more