Скопјани заминаа на викенд, и што е тука проблемот?

Што толку им се закачивте на луѓето кои го напуштија Скопје и тродневниот карантин и заминаа малце во природа, на

Read more

СТОП за градежната мафија!

СТОП за градење нови згради. СТОП за узурпирање на зелените површини со цел станбени парцели. СТОП за уништување на Скопје!

Read more