Дали социјалните мрежи стануваат поле за ширење омраза?

Пандемија, маски на лицето, другарување сведено на минимум, он-лајн учење, социјализација само преку друштвените мрежи и мобилни, дистанцирање на човек

Read more

Нов тренд меѓу младите – идеална шанса за ОН-ЛАЈН БИЗНИС

Домашната изолација сеуште трае и секој од нас бара начин како да го помине времето колку толку квалитетно и исполнето.

Read more