Вака се создаваат ЗДРАВИ, СИЛНИ и СРЕЌНИ генерации!

Неделата во салата „Борис Трајковски“ се одржа танцовиот натпревар DanceOff, откако претходно беше откажан поради забраните и разните протоколи поврзани

Read more

Полициски час е АПСУРДНО решение!

Чиста бесмислица, апсурд, тотална нелогичност е да се воведе полициски час од 17 или 18 часот! Кој се најде толку

Read more

Само СПОРТ сплотува МАКЕДОНЦИ!

Ја знаете онаа српската: „Само слога Србина спасава“, епа тоа кај нас би било: „Само СПОРТ сплотува МАКЕДОНЦИ“! Како што еден

Read more