Славната уредничка на ВОГ прогнозира трендови за 2020

Новите трендови за оваа 2020 година ни ги носи кој друг ако не модното гуру – Ана Винтур. Во склоп

Read more

Плетен ШАЛ за топол зимски БАЛ

Зимата полека доаѓа. Температурите се ниски. Тоа значи дека зимската гардероба е повторно дел од нашето секојдневие. Започнете ја оваа

Read more