Што да подарам за празниците?

Колекција, блуза, комплет пижами, некој фин парфем и уште по нешто, се само дел од работите кои се најчест избор

Read more

Зимaвa ушушкајте се во голем плетен џемпер!

Зарем има нешто поубаво од тоа на ладното време да бидеш вовлечен, народски кажано „ушушкан“ во гооолем плетен џемпер. Некое

Read more

Фросина Ангеловска – Уметничка душа со блинг-блинг став

Прв пат кога ја запознав Фросина пред околу 8 години, како денес да беше се сеќавам, пред мене се појави

Read more

Славната уредничка на ВОГ прогнозира трендови за 2020

Новите трендови за оваа 2020 година ни ги носи кој друг ако не модното гуру – Ана Винтур. Во склоп

Read more

Плетен ШАЛ за топол зимски БАЛ

Зимата полека доаѓа. Температурите се ниски. Тоа значи дека зимската гардероба е повторно дел од нашето секојдневие. Започнете ја оваа

Read more